Хто постарів, а хто блищить: як зараз виглядають зірки серіалу «Санта-Барбара»

22.06.2021, 09:30

Один із найпопулярніших серіалів в історії - «Санта-Барбара» - вийшов на телеекрани понад тридцять років тому. За перипетіями в житті багатої родини Кепвеллів спостерігали мільйони телеглядачів. Серіал був настільки довгим, а події, що відбуваються в ньому, настільки абсурдними, що назва «Санта-Барбара» стало прозивним для позначення тривалих і повних безглуздих поворотів життєвих історій і ситуацій. Незважаючи на популярність проекту, не всі актори, які зіграли в ньому головні ролі, стали успішними. Як вони змінилися, як виглядають і що роблять тепер?


Марсі Вокер
Виконавиця головної ролі в серіалі, блондинки Іден Кепвел, Марсі Вокер зіграла в багатьох мильних операх і телефільмах. У 2005 році актриса, якій незабаром виповниться 57 років, пішла на пенсію і стала християнським пастором в маленькому містечку в Оклахомі. У Вокер є 29-річний син Тейлор Коллінс.


Робін Райт
Найуспішнішою з зірок серіалу «Санта-Барбара» стала Робін Райт. Вона знялася в багатьох фільмах талановитих режисерів, а за роль у гучному серіалі «Картковий будиночок», в якому вона зіграла безстрашну, мудру, жорстоку і сексуальну дружину президента США, Райт отримала престижну кінопремію «Золотий глобус». Робін понад чотирнадцять років була одружена з актором Шоном Пенном, від якого народила дочку Ділан і сина Джека.

В останні кілька років актриса зустрічається з симпатичними чоловіками, які набагато молодше неї. 52-річна Райт була заручена з 37-річним актором Беном Фостером, а зараз вона разом з 31-річним менеджером зі зв'язків з VIP-клієнтами французького будинку моди Yves Saint Laurent Климентом Жиро.

Ей Мартінез
Роль Круза Кастільо в телесеріалі «Санта-Барбара» принесла Мартінезу світову славу і премію «Еммі» в 1990 році. В основному актор згодом знімався в серіалах, а також записав один музичний альбом. Ось уже тридцять п'ять років Мартінез одружений з актрисою Леслі О'Брайанс, від якої у нього є троє дітей - син Дакота Лі, дочки Девон і Рен. У вересні актор відзначить 70-річний ювілей.

Лейн Девіс
Після зйомок в серіалі «Санта-Барбара», в якому він зіграв Мейсона Кепвелла, Лейн Девіс зробив крутий поворот в кар'єрі і зайнявся тим, що йому дійсно подобається.

Актор став менше зніматися в серіалах і кіно і почав грати в театрі. Девіс заснував щорічний Шекспірівський фестиваль, він займається популяризацією творчості Вільяма Шекспіра, бере участь в театральних постановках і читає лекції про легендарного англійського письменника. У актора двоє синів - Етчер Лі і Нейтан Хемілтон.


Леонардо Ді Капріо
Головною зіркою, яка вийшла з «Санти-Барбари», став Леонардо Ді Капріо. У серіалі десятирічний Лео зіграв юного Мейсона Кепвелла. Роль вийшла невеликою, так що про неї тепер мало хто пам'ятає. Сам же Ді Капріо давно перетворився на світову знаменитість і самого затребуваного актора, а два роки тому нарешті отримав премію «Оскар» (на яку багато разів був номінований) за головну роль у фільмі «Той, хто вижив».

Джудіт МакКоннелл
Екранна Софія Кепвелл Джудіт МакКоннелл як і раніше знімається в серіалах (правда, вже не в головних ролях), в числі яких такі популярні проекти, як «Місто хижачок» і «Американська історія злочинів». Актриса, якій у квітні виповнилося 74 роки, ніколи не була заміжня. У МакКоннелл є дочка, народжена від сурогатної матері.

Джедд Алан

Екранний чоловік Джудід, Сісі Кепвелл, актор Джидда Алан грав у багатьох серіалах і фільмах, а також в театрі. Алан був 43 роки одружений на дизайнера Тобі Браун, яка народила йому трьох синів. У 2001 році його дружини не стало. Довгий час актор жив зі своєю подругою в Каліфорнії, захоплювався музикою, подорожами, грою в боулінг і гольф. Помер актор 9 березня 2019 року.

Робін Маттсон
Робін Маттсон, яка зіграла в серіалі справжню стерву Джину Кепвелл, понад сорок років грала негативних персонажів у різних мильних операх. В останні кілька років актриса захоплюється кулінарією. Маттсон написала книгу про смачну і здорову їжу, а також стала ведучою власного кулінарного шоу. Робін одружена з футболістом Вернером Ротом, дітей у неї немає.

Ненсі Лі Гран
Екранна кохана Мейсона Кепвелла Ненсі Лі Гран продовжує зніматися в серіалах. Актриса не дуже успішно пробувала себе в ролі телеведучої, зараз вона займається благодійністю, допомагаючи жертвам інцесту, сім'ям алкоголіків та інвалідам. У Лі Гран є двадцятирічна дочка Кетрін.

Ніколас Костер

Ніколас Костер, який зіграв Лайонела Локріджа, як і багато його колег по проекту, переважно знімався в серіалах. Актор був одружений з актрисою Кендес Гіллігосс, від якої у нього троє дітей. Зараз 84-річний Костер живе в шлюбі зі своєю російською прихильницею, яку він підкорив саме роллю в «Санта-Барбарі» і з якою познайомився в соціальних мережах, 39-річним економістом Оленою Бородуліною.

 

 

Ніколас Костер
Зіграв Лайонела Локрідж Ніколас Костер, як і багато його колег по проекту, в основному знімався в серіалах. Актор був одружений був на актрисі Кендес Хіллігосс, від якої у нього троє дітей. Зараз 84-річний Костер живе в шлюбі зі своєю російською прихильницею, яку він підкорив саме роллю в «Санта-Барбарі» і з якою познайомився в соціальних мережах, 39-річним економістом Оленою Бородулін.
Ніколас Костер
Зіграв Лайонела Локрідж Ніколас Костер, як і багато його колег по проекту, в основному знімався в серіалах. Актор був одружений був на актрисі Кендес Хіллігосс, від якої у нього троє дітей. Зараз 84-річний Костер живе в шлюбі зі своєю російською прихильницею, яку він підкорив саме роллю в «Санта-Барбарі» і з якою познайомився в соціальних мережах, 39-річним економістом Оленою Бородулін.

Читайте АСН в Google News