Варнава зізналася у важкій недузі і просить допомоги у фанатів

17.06.2018, 14:30

У минулому українська а тепер - тільки російська через заборону в'їзду в Україну, телеведуча Катерина Варнава просить допомоги і поради у своїх шанувальників.

Дівчина зізналася, що останнім часом заробила синдром хронічного недосипу і дуже страждає. Вона зазначила, що це питання для неї дуже особисте і актуальне, але через численні перельоти і переїзди, напружену роботу актриса втратила сон. 

Телеведуча запитала, як люди борються з безсонням, як відновлюються після важких робочих буднів і зміни часових поясів. "Якщо вам буде цікаво, пізніше розповім, як у мене справи з цим. Назбиравши історії. Про наслідки хронічного недосипу і про те, як довго організм може відновлюватися в період акліматизації і після, можу розповідати нескінченно", - написала Варнава. Вона проілюструвала свій пост фото, на якому виглядає дуже втомленою і сидить на підлозі в одязі, немов тільки з дороги.

Передплатники взялися активно радити дівчині пройти курс прийому магнію, мелатоніну, хтось радив пити вино на ніч, а хтось слухати відомого діджея.

Читайте АСН в Google News