Раптово втратила пам'ять: Поліція знайшла жінку, яка зникла два тижні тому

15.06.2018, 19:40

Патрульна поліція Вінницької області знайшла жительку області - Марію Кавецьку, яка два тижні вважалася безвісти зниклою.

14 червня патрульний поліцейський в свій в неробочий час допоміг повернути додому зниклу в Літинському районі 26-річну жінку. Вона зникла увечері 1 червня. Напередодні вона зі своїми дітьми була на дитячому святі, потім пішла до бабусі. Поки діти грали у дворі, їх мати безслідно зникла.

Останнє, що вдалося про неї дізнатися, - ввечері жінка заходила до себе додому. Її бачили сусіди. Ні телефону, ні грошей вона з собою не взяла.

Інформація про зниклу була розміщена в соцмережах, всіх громадських місцях області та обласного центру. Крім поліцейських, її шукали рідні, односельці і небайдужі громадяни.

Близько 21 години на зупинці громадського транспорту у Вінниці «Палац школярів» двоє людей звернули увагу на самотню жінку, яка була явно в безпорадному стані. Її обличчя здалося їм знайомим. Жінка не могла навіть згадати свого імені.

Почувши це, патрульний, який стояв поруч, переглянув орієнтування, яке 2 тижні тому отримали всі поліцейські Вінницької області. Виявилося, що на зупинці сиділа та сама Марія Кавецька, яка при невідомих обставинах зникла ще ввечері 1 червня. Патрульний показав жінці службове посвідчення, оскільки був у цивільному одязі, і пообіцяв допомогти.

Поліцейський зупинив екіпаж патрульних, що проїжджав повз. Колеги доставили жінку в відділок поліції, після чого зв'язалися з її рідними. Марія Кавецька благополучно повернулася додому.

Читайте АСН в Google News