"А він просив пощади": У центрі Одеси батько на очах у своєї сім'ї вбив безхатченка

15.06.2018, 18:48

У центрі Одеси чоловік в присутності дітей вбив безхатченка. Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, на тілі чоловіка, вік якого приблизно 30-35 років, виявлено сліди насильницької смерті. Тіло направили на експертизу.

Вбивство сталося в Старобазарному сквері в результаті конфлікту біля дитячого майданчика. Там підлітки почали кидати каміння в бездомних. Один з них поскаржився батькові на його 10-річну дитину. Однак татусь замість урезонити сина, побив бездомного. За словами очевидців, потерпілий просив пощади. В результаті від травм, несумісних з життям, бездомний помер.

Примітно, що все відбувалося біля літнього майданчика кафе і ніхто з гостей закладу або охорона в те, що відбувається, не втручалися. Більш того, поки поліція оформляла смерть, відпочивальники продовжували насолоджуватися їжею в ресторані.

Вбивство чоловік здійснив на очах своєї сім'ї, дружини та інших дітей. Тепер йому загрожує до 10 років в'язниці. Поки що поліція тільки шукає підозрюваного.

Читайте АСН в Google News