Карта Бажань в Молодик в червні 2018 року

13.06.2018, 08:55

У червні 2018 року прекрасний день для створення Карти Бажань - Молодик. Молодик в червні 2018 роки відбудеться 13 червня 2018 року о 22:43 в знаку Близнюки. Карта Бажань в даний Молодик буде дуже дієвою і своєчасною. Вона допоможе залучити в своє життя різні блага, стати щасливішими, визначити свої цілі, мрії і плани.

Коли можна робити Карту Бажань в червні 2018?
Карту Бажань можна буде зробити в період з 14 червня 10:20 за Москві по 15 червня 5:33. Триватиме 2 місячний день, а Місяць буде знаходитися в Раку. До 14 червня 10:20 Карту Бажань робити не рекомендується, так як Місяць буде рухатися без курсу.

Як робити Карту Бажань?
Карта Бажань - це колаж, виконаний на великому ватмані за допомогою приклеювання на нього картинок і вирізок з журналів, зображення на яких асоціюються з вашими бажаннями. Крім картинок на Карті Бажань можна ще зробити написи зі своїми мріями, а також розмістити на ній свої щасливі фотографії.

Карта Бажань в червні 2018
Карта Бажань в червні 2018 року може стосуватися тем Місяця в Близнюках, так як Молодик відбудеться саме в цьому Знаку: навчання, короткочасні поїздки, спілкування з людьми, місце в соціумі, інформація, соціальна активність, знайомства, зустрічі.

Карта Бажань може стосуватися тем, які піднімає Місяць у Раку: сім'я, будинок, затишок, близькі люди, дача, садівництво, домашні тварини, покупки в будинок.

Саме ці теми будуть найбільш актуальними і саме з ними Карта Бажань збудеться швидше. Карта Бажань в червні 2018 року також ще може бути загальною і стосуватися всіх сфер життя.

Карта Бажань з сім'єю
У червні 2018 року найбільш сприятливо створювати сімейні Карти Бажань. Це може бути Карта Бажань подружжя, на якій вони визначають загальні цілі і мрії. Також можна створювати дитячу Карту Бажань зі своїми дітьми. Дитяча Карта Бажань повинна включати в себе не тільки мрії дітей, але цілі, які вони перед собою поставлять.

Робити загальну дорослу Карту Бажань з дітьми не рекомендується, оскільки діти можуть взяти на себе відповідальність за щастя і мрії батьків. Дитяча Карта Бажань обов'язково повинна бути окремою і створеною для їх дитячих чудових мрій і цілей.

Читайте АСН в Google News