Алек Болдуїн планував самогубство. Довела Кім Бесінджер

12.06.2018, 18:36

Американський актор Алек Болдуїн повідомив про чорний періоді у житті і плани звести рахунки з життям. Про відверте визнання знаменитості написав Radar Online.

За словами актора, до бажання добровільно піти з життя його підштовхнули судові розгляди з колишньою дружиною, Кім Бесінджер, за спільну доньку Айрленд. Це відбувалося в 2008 році, коли він тимчасово втратив можливість бачиться з дочкою.

В даний час, коментуючи трагічну звістку про самогубство американського шеф-кухаря Ентоні Бурдена, актор зазначив, що таке бажання виникає навіть у тих людей, у яких "здавалося б, є все". Сам Болдуїн, за його визнанням, планував піти з життя, наковтавшись таблеток.

Він також збирався сісти в автомобіль, завести двигун, увімкнути музику і заснути навіки. "Хороша новина в тому, що я не зробив це", - підкреслив актор. За його словами, в той момент друзям вдалося переконати його, що це не вихід.

Нагадаємо, в даний час Алек Болдуін одружений з тренером із йоги Гіларі Томас, з якою виховує дочку і трьох синів. Його стосунки зі старшою донькою Айрленд також налагодилися. Вона із задоволенням спілкується з новою сім'єю батька.

Читайте АСН в Google News