В Одесі школярка роздавала однокласникам бойові патрони

11.06.2018, 20:52

В одній зі шкіл Саратовського району на півдні Одеської області, школярка роздавала однокласникам бойові патрони.

Про це повідомляється на сторінці ГУ НП Одеської області в Facebook.

«До чергової частини зателефонувала директор школи і повідомила, що в навчальному закладі учениця роздає дітям патрони, - повідомляє місцева поліція. - Правоохоронці відразу ж виїхали за викликом. Встановлено, що 14-річна дівчинка дійсно роздавала школярам патрони, які, за її словами, вона принесла з дому», - йдеться в поліцейському звіті.

Правоохоронці конфіскували у 134 учнів патрони калібру 5,45 мм і 7,62 мм і 4 обойми. А під час санкціонованого обшуку за місцем проживання сім'ї неповнолітньої школярки співробітниками правоохоронних органів було виявлено ще понад 400 патронів і гранату.

«За попередніми даними, заборонені предмети належать власникові будинку, який зараз знаходиться на сході України, і все конфісковане було відправлено на експертизу», - сказали в поліції.

За цим фактом порушено кримінальну справу відповідно до частини 1 ст. 263 (перевезення, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи продаж вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин або пристроїв, без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України.

Читайте АСН в Google News