Увага на духовність. Дефіле в купальниках на "Міс Америка» більше не буде

06.06.2018, 10:21

З конкурсу «Міс Америка» виключили дефіле в купальниках. Про зміни в конкурсі в інтерв'ю телеканалу ABC розповіла володарка титулу «Міс Америка-1 989» Гретхен Карлсон, яка нині очолює опікунську раду Miss America Organization.

За словами Карлсон, відтепер конкурс перестане бути беззмістовним шоу і перетвориться на справжнє змагання, члени журі перестануть оцінювати претенденток на звання «Міс Америка» за зовнішністю і почнуть більше уваги приділяти їхній особистості.

При цьому Карлсон впевнена, що телевізійні рейтинги шоу не постраждають.
Частину конкурсу, присвячену дефіле в купальних костюмах, займе інтерактивне спілкування дівчат із членами журі. Крім того, зміни торкнулися і виходу учасниць у вечірніх сукнях. Тепер дівчата зможуть з'являтися у звичному для них одязі, що найбільше виражає їхній особистий стиль.

Конкурс «Міс Америка» за новими правилами відбудеться 9 вересня. На сайті заходу шоу перейменовано в Miss America 2.0.
В кінці 2017 року виконавчий директор Miss America Organization Сем Гаскелл, президент Джош Рендел і члени правління конкурсу подали у відставку через оприлюднення скандального листування, в якому керівництво у грубій формі обговорювало зовнішність, особисті якості та інтимне життя конкурсанток.

Читайте АСН в Google News