Об'їхав дитину, не зупиняючись: нові подробиці про скандальну ДТП із кортежем Порошенка

01.06.2018, 10:34

Медикам Охматдиту вдалося стабілізувати стан підлітка, збитого напередодні ввечері на переході поліцейським авто з кортежу президента України. Лікарі боролися за життя 13-річного хлопчика всю ніч.

У нього - численні переломи і удари. Нагадаємо, удар автомобіля був такої сили, що дитину відкинуло від переходу на 30 метрів. Свідки кажуть, що автомобіль, який збив дитину, їхав попереду кортежу Петра Порошенка. Тим часом у мережі з'явилося відео, на якому видно, що кортеж просто об'їжджає покалічену дитину і їде повз. При цьому водій із "винуватої" машини підходить до хлопчика, залишивши авто на "аварійці".

Нагадаємо, тільки два місяці тому автомобільний кортеж президента України  збив літнього чоловіка на пішохідному переході. Інцидент  на перетині вулиць Шовковична та Інститутська в Києві. Автомобіль, який збив людину, залишився на місці події, інші поїхали далі, так само як і при вчорашній аварії. Тоді в адміністрації Порошенка заявили, що в тому кортежі президента не було. Так і залишилося незрозумілим, чому порожній кортеж у повному складі їздить Києвом на величезній швидкості.

Читайте АСН в Google News