Експерт розповів, навіщо у президента говорять про дострокові вибори

30.05.2018, 16:33

Чутки про можливі дострокові вибори президента України Адміністрація глави держави розпускає навмисно, щоб змусити майбутніх опонентів Петра Порошенка проявити себе. Таку думку висловив виконавчий директор АП POLITCONSULTANT.org Микола Волгов на прес-конференції, передав кореспондент ASN.

"Це технологія, розгін даного сигналу про дострокові вибори для того, щоб все-таки побачити і змусити проявиться всіх потенційних кандидатів, весь пул реальних конкурентів", - зазначив експерт. За його словами, в Адміністрації президента розглядається безліч варіантів із другим туром президентських виборів і підшукується "ідеальний спаринг-партнер", проте до кінця невідомо, хто буде брати участь у першому турі.

При цьому він додав, що інформація про можливі дострокові вибори змусить всіх, хто планував взяти в них участь, активізуватися і заявити про себе і про свою програму, що дозволить АПУ скорегувати свої подальші дії. Нагадаємо, за даними ЗМІ, джерела в оточенні Петра Порошенка стверджують, що глава держави розглядає варіант дострокових президентських виборів.

Читайте АСН в Google News