Роберт Де Ніро розкритикував Трампа

25.05.2018, 22:50

Чинний глава Білого дому нещодавно прийшов до влади, як тут же розділив американське суспільство на дві категорії. Перша - всіляко схвалює дії новоспеченого політика, друга - ті, хто не сприймає нового президента країни.

Як з'ясувалося, Роберт Де Ніро, відноситься до тієї самої другої категорії американців. Він відверто висловив свою зневагу главі Білого дому.

Дональд Трамп уже увійшов в історію Сполучених Штатів як найсуперечливіший глава країни. Мільярдер потрапив в антирейтинг американців, оскільки його зовнішня політика не завжди могла бути схвалена громадянами держави.

Однак не тільки це стало причиною відкритої критики Дональда Трампа. Глава Білого дому неодноразово виявляв неповагу до першої леді Меланії, що обурювало і публіку, і журналістів.

Ярим противником Дональда Трампа є актор Роберт Де Ніро. Чоловік не соромиться висловлювати свою думку про політику нового президента США. Актор заявив, що не перебував би навіть з мільярдером в одній кімнаті.

«Мені все одно, що йому подобається (Дональду Трампу). Але якщо він увійшов до ресторану, в якому я сидів, я б точно вийшов, - сказав Роберт Де Ніро.

Раніше актор заявляв, що він не дуже задоволений обранням республіканця Дональда Трампа в президенти США. Він порівняв таке призначення з найжорстокішим терористичним актом в історії Америки.

Читайте АСН в Google News