Не пережив: Помічник машиніста помер після того, як поїздом збив жінку

25.05.2018, 22:05

Помічник машиніста з міста Помічна Кіровоградської області, вийшов перевірити стан жінки, яку збив поїзд, і відправився за допомогою. Добравшись до найближчої станції, він помер. Пригода сталася вчора о 17:00 на залізничному переїзді між селами Токарівка та Михайлівка в Веселинівському районі Миколаївської області. Про це повідомила прес-секретар ГУНП в Миколаївській області Олена Бережна.


"Так. Машиніст і помічник машиніста є жителями міста Помічна. Після випадку помічник вийшов з кабіни перевірити стан жінки і, діставшись до найближчої підстанції, помер. Наразі причини смерті з'ясовуються", - повідомила прес-секретар ГУНП в Миколаївській області Олена Бережна.

Як відзначають в прес-службі поліції, зі свідчень свідків, потерпіла пропустила один поїзд і не помітила другий - товарний, той, який рухався в зустрічному напрямку. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла.

За фактом смерті чоловіка, як того і вимагає процедура в подібних випадках, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство». Слідчі дії тривають.

Читайте АСН в Google News