Відпочинок у Туреччині подорожчає вдвічі: експерт повідомила, коли можна встигнути з'їздити задешево

25.05.2018, 13:34

Відпочинок у Туреччині в нинішньому відпускному сезоні подорожчає ще на 50%, проте найближчим часом ще можна встигнути відпочити дешевше. Таку думку висловила директор туристичної компанії «Фреш тревел» Олександра Чередникова на прес-конференції, передав кореспондент ASN.

"З кожним днем ​​ціни в Туреччину будуть все вище і вище. Залишилося, напевно, останні півтора тижні, коли в Туреччину можна буде з'їздити за нормальними цінами. А далі ціни будуть підніматися дуже сильно, ціни будуть реально дуже високими", - зазначила експерт.

За її словами, причина подорожчання цього відпочинку - в зростанні попиту серед росіян. Так, у минулому році, коли РФ відновила чартерні рейси на турецькі курорти, ціни на відпочинок там виросли на 30%, в нинішньому ж році туропреатори прогнозують підвищення ще на 50%.

При цьому вона додала, що найбільшим попитом серед українців на сьогоднішній день користується Туреччина, хоча ціни на цей вид відпочинку стали "шалено високими" і з кожним днем ​​підвищуються. Нагадаємо, за минулий рік Львів отримав 615 млн євро доходів від туризму, бо місто в 2017 році відвідали 2,6 млн туристів.

Читайте АСН в Google News