Без багажу і харчування, але з квитками: аеропорт "Бориспіль" жорстко обмежив чартери з уболівальниками

23.05.2018, 19:01

Адміністрація аеропорту "Бориспіль" має намір ввести низку обмежень для чартерних рейсів із фанатами, які прибудуть на фінал Ліги чемпіонів до Києва. Про це повідомив ЦТС з посиланням на слова першого заступника гендиректора аеропорту "Бориспіль" Євгенія Дихне.

"Для чартерних рейсів і пасажирів, ними прилітають, ми ввели низку обмежень", - заявив представник аеропорту. За його словами, перш за все, фанати, що прилітають чартерними рейсами в "Бориспіль", повинні мати зворотний квиток із підтвердженою реєстрацією (чек-ін).

Також вони повинні прибути до Києва без багажу. Крім того, обслуговуючі фанатів літаки не будуть заправлятися в "Борисполі", а на борту не буде поставлятися харчування. Як пояснив чиновник, ці обмеження пов'язані з навантаженням на аеропорт, який повинен також забезпечувати рейси "базової" авіакомпанії - МАУ.

"Ми повинні прийняти і відправити пасажирів чартерних рейсів і ділової авіації до початку цих піків", - підкреслив вони. За його даними, в період 25-26 травня аеропорт Бориспіль має прийняти 77 чартерних рейсів на приліт і стільки ж відправити.

Нагадаємо, 26 травня у Києві на стадіоні "Олімпійський" відбудеться фінальний матч Ліги чемпіонів. У зв'язку з цим у столиці змінили графік і деякі маршрути руху громадського транспорту.

Читайте АСН в Google News