Шукшина виставила на вулицю новонародженого правнука

22.05.2018, 06:45

Фрейя Зільбер, що так і не стала невісткою актриси Марії Шукшиній  знову виявилася головною героїнею програми Андрія Малахова. Дівчина намагається змусити сина знаменитої актриси Макара Касаткіна виплатити аліменти. Її колишній коханий Макар втік, і Фрейя намагається знайти хоча б того, хто може пролити світло на те, де він знаходиться.

Вона вже зробила своїми прихильницями Марію Анастасію Вороніну-Франсишку і Ольгу Шукшину. Жінки впевнені, що Макар ховається від відповідальності десь за кордоном.

За допомогою 19-річна Фрейя звернулася до знаменитої бабусі Макарі Лідії Федосєєвої-Шукшиної. Вона без запрошення з'явилася на порозі будинку знаменитої актриси. Новоспечену прабабусю це збентежило, але вона взяла себе в руки.

«Я нічого не знаю ... Я розмовляю з ним виключно по телефону. У нас хороші відносини, але ми рідко зустрічаємося один з одним. Я не знаю, як вам допомогти, я думаю, що Марія не захоче зустрітися. Я не можу вам допомогти, на жаль, але я скажу їм, що ви приходили», - пообіцяла Лідія Миколаївна і провела непроханих гостей.

Фрейя Зільбер планує звернутися до суду. Дівчина хоче отримати аліменти від Макара і як і раніше сподівається на допомогу Марії Шукшиної.

Читайте АСН в Google News