9 жіночих якостей і вчинків, які дуже подобаються чоловікам

21.05.2018, 13:17

Мистецтво тяжіння - це не тільки вроджене вміння, а й те, чого можна навчитися при певному бажанні. А в курсі ви, що у жінок є певні якості і поведінкові моделі, які неминуче привертають чоловіків. Наприклад, їм виразно сподобається дівчина, з якою вони можуть щиро сміятися або бути відкритими і відвертими. Отже, що вам потрібно про це знати?

1. Перший крок

Чоловікам подобаються жінки, які всіляко демонструють упевненість і не впадають в тремтіння, коли їм потрібно йти назустріч своїм цілям. Те ж саме і в особистих відносинах: якщо жінці хтось сподобався, вона проявить інтерес і не буде червоніти і ніяковіти, стоячи осторонь. У багатьох випадках чоловікам просто потрібен сигнал!

2. Життєві виклики
Це питання про те, як жінки керують своїм життям. Стійкість, цілеспрямованість і завзятість - це те, що люблять чоловіки. Такі жінки креативні та активні, і вони добре адаптуються до змін. Навіть у найгірші періоди свого життя вони випромінюють оптимізм і ніколи не втрачають ні надії, ні мотивації.

3. Їм не подобаються плітки
Брехня - не найприємніша річ у стосунках. Чоловіки хочуть таку партнерку, яка завжди називає речі своїми іменами, оскільки це ознака її відкритості. Вона не засуджує людей і не бреше за їхнімиспинами. Для неї чутки - це щось дуже негативне і неприйнятне.

4. Вони знають, як правильно слухати
Така жінка знає, що вона може отримати багато корисного від правильного спілкування. Вона стимулює співрозмовника висловлювати свою думку, навіть якщо не поділяє її, і дуже уважно вислуховує. З таких дебатів вона виносить додаткові знання і тільки стає мудрішою в результаті.

5. Вони знають, чого хочуть
У такої жінки немає комплексів з приводу того, чого вона хоче, і вона не соромиться озвучувати, що їй найбільше подобається, - у всіх сферах життя. Чоловіки це, до речі, дуже цінують. Це прояв особистості, це відсутність сорому і вміння дивитися реальності в очі.

6. Вони не ревнують

Вони зазвичай не турбуються про так іпитання, якщо у них немає на це вагомих причин. Це люди з високою самооцінкою, які не сумніваються в своєму партнері. В іншому випадку, вони завжди можуть знайти іншого. Така жінка також знає, що їй потрібен свій власний простір, а тому ніколи і нікого не обмежує сама. Все засноване на любові до ближнього і до себе, а звідси вже знання і розуміння потреб один одного.

7. Повага понад усе
Коли у такої жінки міцні і стабільні відносини, вона на 100% отримує задоволення від взаємодії зі своїм партнером. Вона сприймає його таким, як є, разом із перевагами і недоліками. А чоловіки безмірно поважають партнерку, яка піклується про них і цілком розуміє і приймає.

8. Посмішка
Краса жінки збільшується багаторазово в той момент, коли вона посміхається. Посмішка може розтопити серце будь-якого чоловіка. Насправді, це набагато важливіше, ніж здається...

9. Гумор
Всі люблять сміятися, погодьтеся? Жінка, яка вміє і знає, як доречно жартувати, стане у багато разів привабливішою в очах чоловіка. Це та межа, яка заворожує і притягує як магнітом.

Читайте АСН в Google News