Секс з Орландо Блумом зробив дівчину ізгоєм

18.05.2018, 19:05

22-річна Вівіан Росс стверджує, що її життя виявилося зруйнованим після того, як 41-річний актор Орландо Блум провів ніч з нею. В інтерв'ю The Sun вона скаржилася: «Я багато втратила, а він - нічого».

Вона працювала в фешенебельному ресторані Chiltern Firehouse. Дівчина збиралася заробити достатньо грошей, щоб отримати роботу в модельному бізнесі. У ресторані вона зустріла знаменитість. Вони любили один одного і провели ніч разом. Вранці Вівіан знайшли в ліжку із зіркою Орландо Блумом.

За словами дівчини, ця ніч мала сумні для неї наслідки. Вона відреагувала спокійно, але її звільнили з готелю. «Секс з гарячим коханцем вартий того», - сказала вона.

Потім з'ясувалося, що менеджер відомого актора зробив все, що б вона потрапила в «чорний список», а значить шлях до акторської кар'єри для неї був просто закритий. Теж саме відбулося і з модельною кар'єрою дівчатини. Нею цікавилися тільки ток-шоу, які пропонували великі гроші за гострі деталі проведеної ночі, але Вівіан відмовлялася від подібного роду запрошень.

Тільки через рік після тієї ночі, проведеної із зіркою, вона вирішила порушити тишу. Вівіан не розуміє, чому в сучасному світі одна ніч може так сильно змінити життя жінки і ніяк не вплинути на долю чоловіка. Вона розмовляє трьома мовами, у неї багатий життєвий досвід, але ця історія наклала на неї печатку ізгоя. «Дві вільні людини зробили те, що хотіли, але торкнулося це тільки мене», - сказала вона.

Читайте АСН в Google News