Гібридна російська армія в Донбасі застосувала "Гради" під Авдіївкою

17.05.2018, 08:47

В минулу добу в зоні проведення Операції об'єднаних сил ситуація ускладнилася. За добу російсько-окупаційні війська 66 раз обстріляли позиції бійців операції об'єднаних сил, в 25 випадках застосувавши міномети, артилерію і реактивні системи залпового вогню "Град".

Як повідомляє в ранковому зведенні штаба ООС, бої йшли уздовж всієї лінії зіткнення. Загинули двоє військовослужбовців, четверо отримали поранення. За даними розвідки, за минулу добу противник зазнав суттєвих втрат: п'ятеро бойовиків знищені, вісім поранені.

Також українські воїни оприлюднили в мережі фотографії, на яких зображений потужний удар по позиціях бойовиків «ЛДНР» Знімки розміщені на сторінці «1-ї окремої штурмової роти ДУК ПС» в соцмережі.

"Давно про нас не було чутно ... А все тому, що на фронті багато роботи. Роботи, яка, безумовно, радує. Дуже хочеться з вами ділитися нашими щоденними маленькими перемогами: кількістю вбитих ворогів, підбитої техніки, розвалених позицій, кілометрів зайнятих територій" , - підписали фото бійці.

Читайте АСН в Google News