З "Дедпула 2" вирізали найбільш шокуючу сцену з убивством дитини

16.05.2018, 13:52

Творці фільму "Дедпул 2" вирізали з прокатної версії одну зі сцен, яка мала демонструватися під час фінальних титрів. Йдеться про епізод ыз задушенням немовляти.

Дія мала відбуватися в минулому в одному з пологових будинків. Дедпул опиняється у палаті для новонароджених і починає душити немовля, що лежить у боксі. В результаті глядачі бачать бирку, на якій написано "А. Гітлер". Стверджується, що ця сцена викликала неоднозначну реакцію у фокус-груп, тому в підсумку і було ухвалено рішення про її видалення.

Загалом же таких сцен під час і після титрів планувалося продемонструвати п'ять. Скільки з них у результаті потрапило в прокатну версію, поки невідомо.

Раніше канадська співачка Селін Діон випустила кліп на пісню «Ashes» (Попіл), яка увійде в саундтрек фільму «Дедпул 2». Відео вже з'явилося в Мережі. На YouTube-каналі артистки кліп вже зібрав більше 3,5 млн переглядів.

Раніше студія 20th Century Fox опублікувала новий трейлер фільму "Дедпул 2". Ролик присвячений протистоянню лиходія Кейбла і Дедпула. Кейбл - не дуже вдалий результат розробок програми збройних сил під назвою "Зброя Х". Він - неймовірно сильний, спритний, але потворний і фізично, і морально.

Читайте АСН в Google News