Захід забув про Донбас і майже "не помітив" відкриття Кримського моста через події у Палестині - Бойко

16.05.2018, 10:50

Західна громадськість забула про Донбас і майже "не помітила" відкриття Кримського моста через загострення конфлікту між Ізраїлем і Палестиною. Таку думку висловив народний депутат України, співголова фракції "Опозиційний блок" Юрій Бойко в кулуарах парламенту, передав кореспондент ASN.

"Ми бачимо, що реакція досить млява, і одна з причин - це те, що в світі йде дуже серйозне загострення зараз", - зазначив політик. За його словами, вся увага світової громадськості прикута до військового конфлікту на кордоні Ізраїлю і Палестини.

Так, загострення військового конфлікту на Близькому Сході стало приводом для спеціального засідання Радбезу ООН. Таким чином, події у світі відволікають увагу світової громадськості від подій в Україні.

При цьому він додав, що, крім того, інші військові конфлікти відволікають увагу світової громадськості від подій на Донбасі і перешкоджають встановленню миру в регіоні. Нагадаємо, вчора, 15 травня, президент Росії Володимир Путін офіційно відкрив Керченський міст, що з'єднав окупований півострів Крим із материковою частиною Росії.

Читайте АСН в Google News