Народний депутат, який розлучився минулого тижня, вже одружився з коханкою

16.05.2018, 11:09

Нардеп раптово одружився з коханкою, заради якої покинув дружину. 14 травня, нардеп Євген Дейдей із Народного фронту одружився з Дарією Ледовських. Молодята подали заяви тільки позавчора вранці - скористалися послугами документ-сервісу, який розписує за день. Нардеп офіційно розлучився тільки минулого тижня. Каже, всі проблеми з колишньою дружиною вирішили, передає ТСН.

З новою дружиною познайомилися в лютому. Однак занадто швидким шлюб не вважають, бо, кажуть - це від великого кохання, ніяких обставин, які б підганяли з весіллям, немає. Наречена була одягнена в сукню, яку купила у Львові за 10000 гривень. Нардеп - у вишиванці. Обручка у неї - з діамантами, у нього - з білого золота.

Кажуть, що святкувати не збираються і медового місяця у них не буде. На розпис запросили тільки одну пару друзів - з боку Дейдея.

У Дар'ї від першого шлюбу є 3-річний син Ігор. Молодята розповіли, що будуть жити всі разом, а хлопчик називає депутата "татом". Примітно, що обраниця нардепа - Дар'я Ледовських, є племінницею Олени Ледовських - також парламентарія від «Народного фронту». У той же час Дейдей уточнив, що не живе зі своєю колишньою дружиною вже тривалий час.

Читайте АСН в Google News