"Аморальна і продажна особистість": Львів вимагає позбавити Козловського звання заслуженого артиста

15.05.2018, 21:15

Після того, як популярний український співак Віталій Козловський «засвітився» в Москві на пропагандистському концерті в честь свята 9 травня, його персона піддалася жорсткій критиці. Львівська обласна рада зажадала позбавити співака звання заслуженого артиста України. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода".

"Ми переконані, що така аморальна людина не може мати статус заслуженого артиста України, адже Козловському указом президента України від 16 січня 2009 року було присвоєно це звання "за вагомий особистий внесок у справу консолідації українського суспільства, розбудову демократичної, соціальної і правової держави", - значиться в зверненні до президента України.

За словами депутатів, той виступ, який Козловський провів в Москві, є «не тільки найбільшою продажністю і ганьбою, але і знущанням над пам'яттю тих загиблих солдат, які пожертвували своїм життям заради територіальної цілісності держави в російсько-українській війні, яка все ще триває на сході».

Читайте АСН в Google News