53-річна Сара Джессіка Паркер почала виглядати на 75-ть

10.05.2018, 14:40

Ікона стилю Сара Джессіка Паркер помітно постаріла. Шанувальники зірки сильно засмучені і закликають її постаратися зберегти красу. Справа в тому, що Паркер лише 53 роки, але в той час, як її однолітки виглядають у такому віці на 35-40 років, вона - на всі 75, кажуть шанувальники.

Хоча Сара в класичному розумінні ніколи не була красунею - у неї практично відсутні груди, криві ноги, великий ніс і маленькі глибоко посаджені очі, але вона підкорила глядачів харизмою і жіночністю.

Так шанувальники жорстоко висміяли американську актрису за зморшкувате обличчя, після її появи на щорічному балу Met Gala в Нью-Йорку. Раз вже Сара так багато уваги приділяє одягу, може, звернула б увагу на зовнішність, яка просто відлякує старістю. На бал актриса одягла парчеве, розшите квітами і сердечками вбрання. 

«Сарі Джесіці Паркер начебто 89 років... Я люблю її стиль, і вона завжди добре виглядає, але боже мій... Таке відчуття, що у неї зневоднення і вона ніколи не вживала вітаміни», - писали одні.

«Вона що, курить по 40 сигарет на день?» - здивувалися інші користувачі соцмережі.

«Я єдиний, хто засмутився, побачивши, як постаріла Сара Джессіка Паркер? Я кохаю її. Але це зайвий раз нагадало мені, що я теж старію», - додали треті.

Але Сара Джессіка Паркер непохитна, вона - одна з небагатьох зірок, які відмовилися звертатися до допомоги хірургів і вирішили старіти з гідністю. У багатьох інтерв'ю актриса відзначає, що приймає себе такою, яка вона є.

Читайте АСН в Google News