"Новачка" на ній випробували: Головна пропагандистка Путіна насмішила моторошним знімком

07.05.2018, 10:10

Мережі підірвало фото офіційного представника МЗС РФ Марії Захарової. Жінка запостила в мережі свій ранковий лук в стилі гламурних дівчат.

"Всім доброго ранку і нагадування: бабОньки, скоро літо. Всі в зал! Повернуся з Рязані, теж піду", - написала Марія Захарова під фото.

Правда більшості читачів веселість і оптимізм Захарової не передались. Вони написали масу гнівних запитань під постом, в тому числі - чому в Росії так погано жити.

mnishek_y Що ви там віщали про Велику Британію і геноцид. Зовсім вже зайнятися нічим вам у вашому зоопарку депутатському? Не можете нормально зробити життя в Росії, як в інших нормальних країнах, так хоча б не заважайте і не несіть всяку нісенітницю

@mzakharovamid нічого хорошого в країні не відбувається, жити складніше і складніше, вирішите проблеми в країні, потім вже до решти лізьте. Нам до США, до Великої Британії ще орати й орати. Де нормальні країни, які з повагою ставляться до людей і ось наш звіринець відсталий

alis_0_n Маріє, поясніть будь ласка політику «партії», в дні культурної спадщини в Москві двері особняків у підпорядкуванні МЗС наглухо закриті, а в Парижі резиденція російського посла відкрита весь день, без запису, для всіх ... ще й копію бурштинової кімнати організували. Це взагалі як? Росіяни худоба, а французи - люди, гідні отримати насолоду від інтер'єрів!?!

 

4corners_home "Нормальні люди, це хто?" - А це ті, хто розуміють, яку НІСЕНІТНИЦЮ ви несете в своїх виступах. Ті, хто має совість, щоб відчути ОГИДУ від вашої діяльності, і смак, щоб помітити, наскільки некрасиво те, що ви виставляєте, - пишуть розгнівані підписники.

Читайте АСН в Google News