Алла з "перчинкою". Пугачова опублікувала цікаве раритетне фото

04.05.2018, 12:33

У мережі опублікували ретро-знімок російської співачки Алли Пугачової. Instagram фан-клуб співачки опублікував рідкісне фото, на якому Пугачова виглядає так, як більшість людей її вже б не впізнали зараз.

У співачки - її натуральні густе каштаново-руде волосся, чубчик і вада посмішки - її характерна "перчинка" на той час - щілина між передніми зубами. Шанувальники обожнювали цю характерну особливість співачки, але сама вона її соромилася і усміхалася дуже рідко. Зрештою Пугачова виправила цей недолік.

До слова, фізіогноміка стверджує, що щербинка - хороша прикмета, яка передвіщає гучну славу і успішність у всьому. У різних областях Шотландії і Йоркширі існує думка, що дитина, народжена з щербинкою між зубами, буде на рідкість щасливою і багатою. Але у шотландців, які живуть на північному заході, щербинка між передніми зубами вважалася ознакою надмірного захоплення протилежною статтю, показником безпечності.

На Сході щілину між зубами визнавалася поганим знаком, до людей з щербинкою досі ставляться з побоюванням. За східній приймете, рідкісні зуби вважалися ознакою нечесності.

Читайте АСН в Google News