Рейтинг довіри українців очолили Вакарчук і Зеленський

26.04.2018, 12:31

Рейтинг довіри українців очолили співак Святослав Вакарчук і шоумен Володимир Зеленський, тоді як президент Петро Порошенко і колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк виявилися в кінці списку довіри громадян. Таку думку висловив заступник директора Соціологічної групи «Рейтинг» Любомир Мисів на прес-конференції, передав кореспондент ASN.

"Два кандидати - Володимир Зеленський і Святослав Вакарчук - очолюють рейтинг довіри серед українців. Приблизно їм довіряє до третини респондентів серед усіх опитаних", - зазначив експерт. За його словами, на третьому місці - умовно новий політик Анатолій Гриценко.

Далі йдуть вже досить досвідчені і відомі гравці. Так, згідно із соцопитуванням, лідеру "Батьківщини" Юлії Тимошенко довіряють 20% українців, главі РПЛ Олегу Ляшку - 17%. До 18% - рівень довіри голови фракції Опоблок Юрія Бойка.

При цьому він додав, що чинному прем'єру Володимиру Гройсману довіряють 17%, як і лідеру "Самопомочі" Андрію Садовому, а Вадиму Рабиновичу, як і Валентину Наливайченку - 14%. Нинішньому президенту довіряє тільки 13%, а найнижчий рейтинг - у колишнього прем'єра Арсенія Яценюка (11%).

Нагадаємо, ЗМІ назвали найбагатших депутатів Верховної Ради. Лідером став Олександр Урбанський від БПП із задекларованими 2,48 млрд грн. Лише трохи йому поступився Дмитро Голубов (фракція БПП). У нього - 2,07 млрд грн. На третьому місці - Ігор Котвицький ( "Народний фронт") - з 770 млн грн. На четвертому місці Віталій Хомутинник ("Відродження") - 550 млн грн. На п'ятому місці опинився В'ячеслав Богуслаєв (фракція "Воля народу") - 520 млн грн.

Читайте АСН в Google News