Путін дав новий «указ» ватажкам «ЛДНР» з протидії Україні

22.04.2018, 19:45

Ватажки бойовиків терористичних угруповань «ЛДНР» отримали наказ із Кремля ухвалити «закон» «Про боротьбу з української окупацією». Про це повідомив в Facebook координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

«З адміністрації Путіна бойовикам рекомендується визнати Київ «окупаційною владою», що підлягає до притягнення до кримінальної відповідальності. З цього «закону» особи у військовій формі з відзнаками ЗСУ та інших збройних формувань України визнаються «військовими злочинцями», їх ліквідація не несе наслідків. Політики та керівництво України визнаються «керівництвом окупаційного режиму» і підлягають притягненню до відповідальності. А «пособниками окупаційного режиму», що потрапляють під кримінальну відповідальність, будуть вважатися українські держслужбовці, працівники бюджетної сфери та представники ЗМІ України. Також під удар нового «закону» потраплять люди, які проживають на тимчасово окупованій території, якщо вони будуть отримувати виплати з підконтрольною Україні території», - написав Дмитро Тимчук.

За його словами, так російські окупанти намагаються залякати мирне населення не окупованій території та чинити тиск на українських держслужбовців, які працюють у ВГА Донецької та Луганської областей.

Читайте АСН в Google News