Як залишатися цікавою чоловікові? 7 головних правил

20.04.2018, 20:44

Сімейний побут, материнство, робота і інші нагальні справи часто стають причиною того, що дружини перестають приділяти належну увагу чоловікам, тим самим відштовхуючи себе від них. Адже всім відомо, що щасливе і довгограюче подружнє життя - це, в першу чергу, заслуга уважної і мудрої жінки. Як же стати такою? Як залишатися «смачною» і життєво необхідною для свого чоловіка?

1. Прийняти себе будь-яку
Всім нам час від часу трапляються на очі пари, в яких чоловік - такий собі альфа-самець, красень і взагалі молодець по життю, а його дружина такий собі середнячок або, як кажуть, на любителя. У чому ж секрет її успіху? Все банально просто. Вона прийняла і змусила полюбити себе такою, яка вона є: з великим носом, тонким волоссям, відсутніми грудьми і іншими можливими особливостями, які жінки так часто ніяк не можуть в собі прийняти.

2. Балувати себе
Одним з головних правил щасливої ​​жінки є вміння балувати себе. Ні в якому разі, і ні за яких обставин поважаюча себе жінка не повинна на собі економити. Навіть якщо її чоловік прагматик і скупий, і після чергового несподівано купленого вами брязкальця, хапається за голову, не переставайте балувати себе. Жінка, яка вкладає в себе і в яку вкладається чоловік, завжди цінується вище тієї, яка дозволяє економити на собі.

3. Прокачувати свої знання і вміння
Не секрет, що чоловіки отримують певне моральне задоволення, коли, познайомившись з жінкою, починають вивчати її, як цікаву непрочитану книгу. Що стосується чоловіків, які перебували у шлюбі, їхні дружини давно прочитані ними ж і вже не викликають бажання вивчати їх знову і знову. Для того щоб залишатися цікавою чоловікові, важливо отримувати нові знання, цікавитися, пробувати, підвищувати свій творчий хист, як кажуть про віртуальні ігри - прокачувати персонажів. Прокачуйте себе, ставайте завтра трохи кращими і цікавішими себе сьогоднішньої.

4. Бути відкритою
Бути відкритою для спілкування з оточуючими, як чоловіками, так і жінками - зовсім не означає вести безладний спосіб життя. Відкриті люди завжди привітні й товариські, усміхнені і чуйні, вони раді новим знайомствам, не бояться змін і пригод. Бути відкритою - не означає, фліртувати відчайдушно. Бути відкритою - значить, пускати в своє життя нових людей, ділитися з ними знаннями і отримувати від них нову інформацію. Будьте відкритою, це помітно підвищить вас в очах вашого ж чоловіка.

5. Обмінюватися, дивувати
Всі ми прекрасно розуміємо, що одноманітність згодом стає прісною і малопривабливою. Якою б досконалою і неповторною не була жінка, з часом вона приїдається навіть самому люблячому, порядному і позитивному чоловікові. Але цей факт не повинен вас турбувати. Навпаки, прийміть його, як даність і не бійтеся змін у своїй зовнішності, в своїх звичках і в своєму способі життя. Коли завзята домувальниця раптом пропонує чоловікові провести вечір в барі або відправитися на вихідні за місто, це стає для чоловіка несподіванкою. А несподіванка - це завжди ново і цікаво.

6. Бути захопленою
Одержимі яким-небудь заняттям або роботою жінки завжди цікаві й бажані для представників протилежної статі. Коли жінка захоплена улюбленою справою - її переповнюють позитивні емоції, вона сяє і ділиться радістю і натхненням з оточуючими. Її неможливо не помітити, вона випромінює певні флюїди, які перетворюють її в якесь джерело енергії і радості, до якого хочеться доторкнутися, який хочеться випити. Захоплені люди надихають і радують, з ними хочеться спілкуватися, їх хочеться втримати і нікому не віддавати.

7. Вміти віддавати
Жінці-споживачеві навряд чи вдасться залишатися цікавою чоловікові протягом довгих років шлюбу. Справа в тому, що чоловік, яким би відчайдушним мисливцем він не був, завжди хоче отримувати хоч сякий-такий зворотний зв'язок і віддачу. Тільки мазохісту буде цікаво постійно любити і піклуватися про жінку, яка відноситься до нього по-споживацьки. Чоловікам так само, як і дружинам, іноді потрібна увага, розуміння і турбота. Даруйте чоловікові увагу, але не душіть нею. І він неодмінно це оцінить.

Читайте АСН в Google News