"Гасити" Тимошенко: у команді президента визначилися зі стратегією на виборах

20.04.2018, 18:28

Команда президента України має намір боротися за переобрання Петра Порошенка на другий термін за допомогою нейтралізації найбільш небезпечних конкурентів. Таку думку висловив директор інформаційно-аналітичного центру «Перспектива» Павло Рудяков на прес-конференції, передав кореспондент ASN.

"Вся кампанія буде будується на антикампанії: буде "гаситися" Тимошенко, будуть витягатися кандидати, яких потрібно провести до другого туру і виграти у другому турі у них", - зазначив експерт. За його словами, для цього команді глави держави необхідні великі ресурси і серйозні фахівці, проте вона відчуває брак таких.

При цьому він додав, що в АПУ вважають, що президентські вибори повинні пройти за принципом переобрання Петра Порошенка, і інший варіант там не розглядають. Причому, на думку політолога, до кінця літа команда президента сформує позитивні зрушення під час президентства Порошенка, з якими він піде на вибори, проте їх буде вкрай мало.

Нагадаємо, чергові вибори президента України пройдуть у березні 2019 року. За всіма нинішніми соціологічними рейтингами лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко виграє у Петра Порошенка вибори з явною перевагою.

Читайте АСН в Google News