У Великій Британії вперше жінці дали тюремний термін за домашнє насильство

19.04.2018, 22:15

У Великій Британії вперше в історії країни жінка була засуджена до тюремного ув'язнення за звинуваченням в побутовому насильстві і «примусовому контролі».

За результатами розслідування, 22-річна британка Джордан Уорт протягом декількох років знущалася над своїм хлопцем, 22-річним Алексом Скілом, що страждає на гідроцефалією. Суд засудив її до 7,5 років позбавлення волі.

В інтерв'ю британським ЗМІ Скіл сказав, що дівчина майже чотири роки принижувала його морально, а також наносила тілесні ушкодження, різала ножем і поливала окропом. До кінця цього періоду, за словами молодої людини, він був буквально на волосок від смерті, і істотно втратив у вазі.

Хлопець сказав, що Джордан забороняла йому спати з нею на одному ліжку, вирішувала який одяг він повинен носити, забороняла спілкуватися з родичами.

Чоловік говорить, що не наважився розповісти комусь про те, що відбувається в його будинку. Джордан, в свою чергу, забороняла йому відвідувати лікарів. Насильство припинилося після того, як в розпал однієї зі сварок сусіди викликали поліцію.

Читайте АСН в Google News