Натуральне молоко замість дешевих замінників: у Раді вимагають заборонити пальмову олію

16.04.2018, 12:13

Радикальна партія Олега Ляшка наполягає на ухваленні закону про заборону використання пальмового масла в Україні. Про це заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко на засіданні погоджувальної ради в Києві, передав кореспондент ASN.

"Ми наполягаємо - це наш закон, - недавно відповідні комітети його підтримали. Ми наполягаємо на тому, щоб цей закон був розглянутий. Тому що заробляють шалені гроші, завозячи в Україну пальмову олію, а в українських селах корів вирізають, бо немає ціни на молоко, тому що українці замість гарного натурального молока споживають пальмову дешеву олію ", - зазначив політик.

За його словами, РПЛ зареєструвала і наполягає на розгляді свого законопроекту 3871 про заборону використання пальмової олії в Україні. При цьому він додав, що українці мають право споживати натуральні, безпечні і корисні продукти. "Дешева рибка - смердюча юшка", - резюмував парламентарій.

Він також уточнив, що результатом такої економії стають величезні витрати на лікування населення. Нагадаємо, згідно з оцінкою експертів, пальмова олія присутня практично у всій випічці і молочних десертах, виготовлених в Україні. Виняток становлять хіба що натуральне м'ясо і риба.

Читайте АСН в Google News