П'ять речей, які збуджують чоловіків

14.04.2018, 09:35

Запах, непристойні слова, розстебнуті джинси, ажурна білизна і зітхання - речі, які зводять будь-якого чоловіка з розуму.

Запах: натуральний запах жінки приваблює більшість чоловіків, а ось від стійких і важких запахів парфумерії жінкам краще відмовитися. Також чоловіків заводить запах сандалу, шавлії, апельсина, ванілі і хвої.

Непристойні слова: непристойні слова під час інтимної близькості у ліжку дуже сильно заводять чоловіків. Виберіть пару сексуальних слівець - вашому чоловікові це сподобається.

Одяг: сексологи прийшли до висновку, що найбільш збудливою картинкою для чоловіка є улюблена жінка, що стояла в злегка розстебнутих джинсах. А якщо у цієї жінки розстебнути і топ - то це взагалі шикарно. Не менше збуджує чоловіка і жінка у чоловічій сорочці.

Нижня білизна: багато чоловіків займаються коханням зі своєю партнеркою, не знімаючи з неї трусиків, а лише зсунувши їх у бік. Чоловіки люблять милуватися нижньою білизною своїх улюблених - ажурною, прозорою або мереживною.

Зітхання: стогони і приглушений голос зведуть з розуму кожного чоловіка. А ось гучні крики, на думку сексологів, збуджують тільки 6% чоловіків.

Читайте АСН в Google News