Українка знялася в БДСМ-фільмі і звинуватила режисера в насильстві

10.04.2018, 14:40

Українка Алла Мончак, американський сценічний псевдонім Ніккі Бенц, знялася в БДСМ-фільмі і звинуватила режисера в насильстві. У позові зазначено, що під час зйомок артистку били в обличчя, по голові і грудях, через що у неї почалася кровотеча. Жінка також заявила, що їй насильно вливали воду в рот, змушуючи захлинатися.

Вона написала заяву на режисера Тоні Т., повідомляє Daily Mail. Бенц додала, що режисер змусив її дати інтерв'ю для порнофільму, в якому їй довелося сказати, що вона продовжить зніматися в роботах Тоні Т. В іншому випадку чоловік погрожував не видати гонорар.

Актриса акцентувала на тому, що сцен жорстокого насильства в сценарії не було. Крім Brazzers, вона подала в суд на Тоні Т. і порноактора Рамона Номара, який знімався з нею у фільмі. Актриса вимагає стягнути з відповідачів п'ять мільйонів доларів.

Свого часу Бенц розповіла в Twitter, що на зйомках неодноразово просила зупинитися, але її ігнорували. В Brazzers оголосили про припинення співпраці з режисером і про те, що відмовилися купувати фільм. Адвокат обвинувачених Карен Тайнань продемонструвала відзнятий матеріал ЗМІ. Журналісти описали побачене як фільм, який «починається зі стандартної бесіди з актрисою, після чого перетікає у жорсткий секс».

Порно-кар'єра Ніккі Бенц, яка народилася у Сімферополі, стартувала в США в 18 років. У 2003 році вона підписала свій перший професійний контракт, розрахований на півтора року. Після цього на неї посипалися пропозиції про співпрацю. Зараз на її рахунку більше двохсот «полуничних» фільмів.

Крім участі в зйомках, вона керує власною компанією «Бенц Мафія», танцює в нічних клубах. Живе вона в розкішному особняку в одному з фешенебельних районів Лос-Анжелеса. Навесні 2014 року висувала свою кандидатуру на пост мера Торонто.

Читайте АСН в Google News