Знаки Зодіаку з сильною енергетикою. Хто може наврочити або навести удачу

09.04.2018, 14:22

Які знаки Зодіаку мають сильну енергетику. Поняття «лихе око» прийшло до нас з давніх часів - так називали людину, яка може наврочити або навести порчу.

Потрібно мати дуже сильну енергетику, щоб спроектувати свій негатив на іншого, і декому це вдається робити навіть несвідомо... Варто побажати комусь погане, подивитися з несхваленням, як потім у людини псується самопочуття, хвороба починається або взагалі трапляється біда. Особливо схильні діти.

Як правило, «вміння» наврочити присутнє з самого народження, і якоюсь мірі залежить від вашої зодіакальною схильності. Але є одне велике «АЛЕ» - ці знаки можуть не тільки нашкодити своєю сильною енергетикою, а й підтримати, захистити, дати щастя. Таких ще називають "люди з легкою рукою".

Близнюки, Скорпіон, Козеріг, Риби - це ті сузір'я, які мають потужну силу слова і думки. Представники цих Знаків Зодіаку можуть тільки одним своїм словом або поглядом послати людині негативну енергію.

За гороскопом, Скорпіони часто роблять це навмисно. Багато з них прекрасно знають про свої незвичайні здібності і користуються цим.

У Близнюків процес пристріту часто відбувається несвідомо. Близнюки люблять поговорити, обговорити, оцінити, покритикувати. Часом саме через їх, на перший погляд, невинні фрази і криється енергетична небезпека. Рекомендується Близнюкам ретельно стежити за потоками своїх думок, інакше вони можуть завдати шкоди навіть своїм близьким людям.

Риби і Козероги можуть довгий час таїти в собі образи, негативні думки про когось, і в кінцевому підсумку їх кривдник буде покараний. Дуже часто слова і погрози представників цих двох сузір'їв втілюються в реальність. Думаючи погано про людину, бажаючи йому горя, Козероги і Риби самі стають жертвою свого ж пристріту. Негатив, спрямований на адресу іншої людини, рано чи пізно повертається назад до них. Саме тому радимо їм навчитися мислити позитивно.

Всі інші Знаки Зодіаку - Овен, Телець, Рак, Лев, Діва, Стрілець, Водолій не мають яскраво виражених здібностей до вроків, якщо не брати до уваги виключення з правил і індивідуальні особливості дати народження.

Читайте АСН в Google News