Як розпізнати небезпечних нарцисів і соціопатів по сексуальній поведінці

06.04.2018, 23:29

Деякі люди з певними розладами так добре приховують свої проблеми, що, можливо, ви дійсно зустрічалися з одним з них, не усвідомлюючи цього. Нарциси - це ті, хто любить похвалитися собою, вони егоцентричні, маніпулюють і прагнуть до надмірного захоплення і уваги. Соціопати агресивні і дратівливі.

Вони ігнорують і порушують фізичні і емоційні права інших людей. Будьте обережні, перш ніж почнете зустрічатися з кимось і уважно прочитайте наведені нижче пункти! Якщо ви спостерігаєте щось з цього списку в поведінці свого партнера, вам краще припинити спілкуватися з ним взагалі. Адже вони використовують секс, щоб маніпулювати вами

Нарциси і соціопати спілкуються з вами, тому що у вас, ймовірно, є те, чого вони хочуть - гроші, соціальні або ділові інтереси. Вони завжди використовують вас для чого в своїх інтересах.

Соціопати не відчувають емоцій, займаючись сексом.

Секс - це не що інше, як поведінка тварин для них. Вони уникають любові і прихильності до відносин. Для них секс - це не що інше, як миттєве і безглузде фізичне задоволення.

Соціопати мають високий рівень тестостерону, і це змушує їх бути агресивними під час сексу. Спочатку вони можуть бути ніжними, а потім вони починають проявляти свою агресію.

Для соціопата секс - це те, що вони повинні використовувати в своїх інтересах, або просто слідування своєму інстинкту. Нарциси і соціопати використовують секс з різних причин, сюди входять влада, увага, контроль або підвищення самооцінки. Однак справжньою інтимності, пристрасті не існує для них!

Нарциси звинувачують свого партнера в незадоволеності сексом

Як і в будь-який інший ситуації, нарциси ніколи не вважають себе винними, навіть якщо вони винні. Те ж саме відбувається в сексі; для них завжди їх партнер робить щось не так.

Соціопати хочуть завжди бути схвильованими, вони не можуть протистояти монотонності. У них немає жалю

Для соціопата їх партнер - не що інше, як об'єкт. Соціопату не вистачає розуміння почуттів і емоцій іншої людини і тому вони нехтують почуттями свого партнера. Для нарцисів також важливі тільки вони самі і їхні почуття, вони не думають про свого партнера.

Вони ніколи не вибачаються

Секс з соціопатом може привести до зґвалтування або сексуального насильства. Проте, ніколи нарцис або соціопат не стане вибачатися перед вами. Соціопату все одно, в той час як нарциси «занадто круті», щоб вибачатися.

Обидва вони просто - фальшивки. Почуття соціопата або нарциса - не справжні. Якщо вони щось роблять, вони ніколи не думають про вас або ваші інтереси, а тільки про себе. Ваша слабкість і захоплення ними підвищують їхню самооцінку, і це приносить їм задоволення. Будьте обережні, перш ніж займатися сексом з ними, тому що вони дуже добре приховують свої психічні розлади!

Читайте АСН в Google News