Чого бояться українські політики: Савченко написала листа Українцям з СІЗО

03.04.2018, 06:02

Савченко, через соцмережі опублікувала звернення до українців. У ньому вона розповіла про те, чого бояться українські політики.

Вона представила свою концепцію "Зміна політичної системи". Говорячи про неї, депутат також розповіла про нині діючі механізми законотворчості в Україні.

У листі ув'язнена виступила із закликом до населення країни ознайомитися з її баченням того, що відбувається в країні і як все повинно змінитися. Опублікований він на Facebook.

 "Чому ця концепція так потрібна українцям? Тому, що вона ґрунтується на природному укладі - світогляді українців з давніх часів і на реальній демократії, а не на тій, яку створили політики сучасності", - повідомляє Савченко в своєму листі.

Автор концепції пропонує провести перепис населення України, ввести сертифікацію населених пунктів, змінити виборчу систему, дати українцям можливість прибирати депутатів зі своїх постів. Крім того, Савченко пропонує реформувати судову систему і змінити адміністративну структуру України в конституційний спосіб.

Читайте АСН в Google News