Гігантський бюст і суперсильна вагіна. Найдивніші секс-рекорди в світі

30.03.2018, 21:50

Секс і інтимне життя, звичайно, інтимна сфера. Але і в ній є рекорди, які офіційно фіксуються. Серед рекордів є відверто безглузді і навіть шокуючі. наприклад:

- Через фізичну аномалію пов'язану з частими і сильними приливами крові до дітородних органів, молода британка Сара Кармен щодня відчуває близько 200 оргазмів. Дане відхилення заважає їй вести нормальний спосіб життя і єдине, про що мріє жінка, це спокій.

- Шотландка Клара Мідмор, яка померла у віці 108 років у 2011 році, була самою старою дівою в світі. Жінка вважала, що саме завдяки цнотливості дожила до глибокої старості. Причиною стриманості Клара називала відсутність бажання зайнятися сексом.

- Енні Хокінс-Тернер - власниця найбільших у світі натуральних грудей. Загальна вага її бюста досягає 50 кг, тобто по 25 кг кожен перс.

- Фітнес-тренер Тетяна Кожевнікова - жінка з сильною піхвою, з її допомогою вона піднімає вагу в 13,5 кг.

- Найсильніший чоловічий статевий орган дістався жителю Гонконгу Мо Ка Вангу. У 1995 році з його допомогою він більш ніж на метр підняв 113,5 кг.

- Найбільший музей еротичного мистецтва знаходиться в Майамі - він налічує понад 4 тис. експонатів.

- Чемпіоном по безперервній мастурбації став японець Масанобу Сато. Його рекорд - 9 годин 58 хвилин.

- Світовий рекорд за кількістю статевих актів за один день встановила американка Ліза Спаркс. Вона по черзі змогла задовольнити за 22 години 919 чоловіків.

- А найбільший пеніс в світі у мексиканця Роберто Есківель Кабрери - його довжина приблизно 45 см.

- Найстаріша повія з Британії Шейле Фогель-Куп 87 років. Вона не збирається йти на пенсію і бере за свої послуги 500 євро на годину.

Читайте АСН в Google News