З травня почне працювати Всеукраїнський центр реабілітації учасників АТО

29.03.2018, 18:30

Першого травня відкриє двері Всеукраїнський центр реабілітації учасників АТО. Про це повідомив ініціатор створення реабілітаційного центру, віце-президент Федерації Футболу учасників АТО Віктор Кириченко на прес-конференції, передав кореспондент ASN.

"На базі КП "Спортивний клуб "Вишневе" створений вже Всеукраїнський центр психологічної та фізично-оздоровчої реабілітації для учасників бойових дій", - зазначив експерт. За його словами, офіційне відкриття центру заплановано на 1 травня на центральному стадіоні міста.

"Для хлопців реабілітація потрібна, тому що пройти війну - це дуже серйозно, допомоги потрібно, як можна більше", - зазначив він. При цьому глава Всеукраїнського об'єднання учасників АТО «Українці-разом!» Руслан Руденко додав, що на базі центру з учасниками АТО будуть працювати психологи, що дуже важливо при реабілітації людей, що пройшли через військовий конфлікт.

Нагадаємо, учасники АТО і їхні діти зможуть безкоштовно навчатися - відповідний закон підписав президент України Петро Порошенко. Під дію закону потрапляють і ветерани ЗСУ, і бійці з добровольчих батальйонів.

Читайте АСН в Google News