Найбільші скандалісти Зодіаку: Кому запасатися терпінням?

27.03.2018, 22:05

Часто в житті ми зустрічаємо людей, про яких можна сказати, що вони противні, скандальні, істеричні, лукаві або просто несамовиті? Так ось, виявляється, ці риси характеру в основному притаманні в концентрованому вигляді лише декільком знакам зодіаку.

Скорпіон

Будь-які відносини зі Скорпіоном приречені на скандали та інтриги. Потрібно запастися терпінням і сталевими нервами, щоб не зійти з розуму. Зі Скорпіонами точно не засумуєш, вони не справляють враження милих і спокійних, часом їх складний характер важко буває втихомирити.

Близнюки

Непостійні Близнюки, які самі не знають чого хочуть від життя і від партнера, схильні до шкідливості. Вони люблять провокувати і фліртувати, викликати ревнощі і виводити людину на емоції. Близнюки добре вміють брехати і рідко визнають свої помилки.

Водолій

Дратівливий і егоїстичний Водолій точно є нестерпним знаком Зодіаку. Їх імпульсивність провокує конфлікти, Водоліїв не важко вивести з себе, але вони досить відхідливі. Стабільність і сталість - далеко не найсильніші риси Водолія.

Риби

Замріяні і чуттєві Риби люблять страждати, що не може не дратувати всіх оточуючих. Вони мучать себе та інших, їм весь час здається, що їх зрадили і не люблять. Риби люблять перебувати в статусі «жертви». Вони постійно сумніваються і рідко кому довіряють.

Читайте АСН в Google News