Порошенко: Росія намагається перемістити епіцентр гібридної війни до Києва

24.03.2018, 15:45

Глава України Петро Порошенко переконаний, що Росія зараз намагається перемістити епіцентр гібридної війни з Донбасу в серце України - Київ. Про це президент України заявив 24 березня під час виступу на полігоні в П'ятихатках з нагоди урочистостей до Дня СБУ.

«Чим менше бойових дій на Донбасі, тим більшою є активність ворога у нас у тилу. Агресор наполегливо намагається змістити епіцентр гібридної війни до серця України, а серце - це наша давня столиця, красень Київ», - сказав Петро Порошенко.

Як приклад, Петро Порошенко повідомив, що за минулий місяць співробітники Служби безпеки України провели дві масштабні спецоперації, в числі яких майстерно викрите вороже кубло, яке готувало в інтересах Росії масштабні терористичні акти в столиці з численними жертвами і державний переворот. Президент України вважає, що професіоналізм і ефективність СБУ ростуть, і вона може поділитися своїм безцінним досвідом з іноземними партнерами з протидії гібридним загрозам і діяльності спецслужб РФ, у тому числі у сферах кібербезпеки, інформаційних воєн і дезінформації.

Читайте АСН в Google News