Маккейн - Трампу: Ти привітав диктатора з фіктивними виборами

20.03.2018, 23:30

Американський сенатор-республіканець Джон Маккейн жорстко розкритикував привітання президента США Дональда Трампа Володимира Путіна з перемогою на виборах. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook. Маккейн назвав Путіна диктатором, а російські вибори - підробкою.

"Президент США не є лідером Вільного світу, вітаючи диктатора з перемогою в фіктивних виборах. Зробивши це з Володимиром Путіним, президент Трамп образив кожного громадянина Росії, якому було відмовлено в праві голосувати на вільних і справедливих виборах, щоб визначити майбутнє своєї країни. В тому числі, численні російські патріоти, так ризикували, щоб протестувати і протистояти путінському режиму", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше ASN повідомляла, що в Кремлі заявили, що президент РФ Володимир Путін і президент США Дональд Трамп нібито поспілкувалися після виборів в Росії, у телефонній розмові обговорили війну в Сирії і «внутрішньоукраїнську кризу». Про це УНІАН повідомили в прес-службі Кремля за підсумками телефонної розмови глав двох держав. Також під час розмови Трамп, начебто, привітав Путіна з перемогою на президентських виборах.

Читайте АСН в Google News