Гороскоп на 20 березня для всіх знаків Зодіаку

20.03.2018, 10:45

Ситуації, які могли спровокувати гострий конфлікт, сьогодні можуть бути легко вирішені за допомогою вдалого жарту чи взаємовигідного компромісу.

Використовуйте цей момент для досягнення домовленостей з колегами та близькими людьми, планування глобальних проектів і ведення відповідальних переговорів.

В цілому день схиляє до інтелектуальної праці, навчання і вдумливого аналізу, тому сьогодні у вас менше шансів зробити помилку або зробити дурість.

ОВЕН

Потрібно брати ініціативу в свої руки. Якщо виберете вичікувальну позицію, день пролетить без особливих подій. В особистому житті у вас можуть статися зміни на краще. Хоча не останню роль належить зіграти вам самим. Не відмовляйте тим, хто потребує допомоги. Хороші вчинки не залишаться непоміченими, і незабаром ви будете винагороджені.

ТЕЛЕЦЬ

Даний період допоможе вам сконцентруватися і зайнятися плануванням нових серйозних справ. Цей день більше підходить для підготовчих робіт, але те, що вдасться зробити зараз, порадує. У родині - тиша і спокій.

БЛИЗНЮКИ

Зараз не потрібно діяти поспіхом. Не обіцяйте нікому свою допомогу, поки не розберетеся в ситуації, і не поспішайте зайняти чиюсь позицію, якщо у вашому оточенні розгориться конфлікт. Приділяйте достатньо уваги зв'язкам з людьми, враховуйте їх настрій і бажання. Але не йдіть на поводу у чужих примх. Більше часу присвятіть справам, які приносять вам радість.

РАК

На даному етапі на роботі можуть виникнути конфлікти, і вас спробують в них втягнути. Постарайтеся не приймати чию-небудь сторону, займіть нейтральну позицію. Інакше ви можете потрапити під гарячу руку людині, в позитивному розташуванні якого до себе ви зацікавлені.

ЛЕВ

Ви можете бути схильні до різних внутрішніх протиріч. Не з'ясовуйте відносин з близькими людьми, тримайте себе в руках. Успішний результат справи чекає при досягненні будь-яких ділових домовленостей, тому сміливо плануйте на цей період найважливіші зустрічі.

ДІВА

Даний період розташовує до спокійної розміреної роботи. Правда, вас багато буде дратувати. Постарайтеся уникати конфліктних ситуацій, так як в суперечках і сварках останнє слово залишиться не за вами.

ТЕРЕЗИ

Найближчим часом ви будете мати великий запас сил і енергії, тому, якщо у вас накопичилися важливі справи, то краще приступайте до їх реалізації - все повинно вийти. Також зараз сприятливий період для нових знайомств і для всього, що пов'язано з любов'ю.

 СКОРПІОН

Зараз не найвдаліший час для з'ясування стосунків з коханою людиною. Ви можете реагувати на складні обставини більш емоційно, ніж зазвичай, і здатні в розпал конфлікту наговорити багато зайвого. Для нових знайомств даний день - невідповідний.

СТРІЛЕЦЬ

Навіть ті ідеї і думки, які на перший погляд можуть здатися нереальними, скоро знайдуть підтримку. Однак вам слід бути більш уважними за кермом, і якщо внутрішній голос противиться дорозі, то краще залишитися вдома.

КОЗЕРІГ

Гарний час, щоб задуматися про перспективи своєї справи, порадитися з тими, хто пов'язаний з вами спільними інтересами. Зараз ви можете неабияк розтратити свої енергетичні запаси, тому знаходите можливості відновлювати сили.

ВОДОЛІЙ

У цей день може виникнути бажання що-небудь змінити в житті. Не варто обмежувати себе в спонтанних проявах. Зустрічі, наради, листування та поїздки можуть відкрити нові перспективи і просто зробити приємність. Фізична робота або заняття спортом допоможуть відновити душевний спокій і підвищити життєвий тонус.

РИБИ

В даний період ви наділені достатньою силою, і головним завданням буде вирішити, куди її направити. Можливо, що накопичилися домашні справи, до яких довгий час не доходили руки. Настав сприятливий момент з ними розправитися. У відносинах з коханою людиною візьміть на себе організацію спільного дозвілля.

Читайте АСН в Google News