Озвучили ймовірну причину самогубства легендарного льотчика

19.03.2018, 10:08

Причинами самогубства відомого льотчика-атовца, виконуючого обов'язки директора КП «Миколаївський міжнародний аеропорт» Владислава Волошина можуть бути проблеми, що виникли в ході ремонту аеропорту, передає «Новини-N» з посиланням на анонімне джерело серед працівників аеропорту. Той повідомив, що нібито ситуація з ремонтом в аеропорту складна, так як виникли проблеми з оплатою.

Одній з фірм-підрядників аеропорт винен більше 20 мільйонів гривень. Не платити підряднику нібито надійшла вказівка ​​"зверху". У той же час джерело в Миколаївській облдержадміністрації категорично спростувало цю інформацію.

Владислав Волошин застрелився 18 березня, в Миколаєві в своїй квартирі з бойового пістолета. Журналіст Юрій Бутусов, який особисто знав 29-річного льотчика Владислава Волошина, написав, що чоловіка до самогубства довела неповага держави. За словами Бутусова, загиблий був професіоналом і патріотом. У минулому році звільнився з армії, а після - написав у соцмережі, що там низькі зарплати і погане обмундирування.

Читайте АСН в Google News