Ведуча «Орла і решки» показала себе після пластики і образилася на критику

18.03.2018, 17:16

Телеведуча програми «Орел і решка», блогер-мандрівник Наталі Неведрова вийшла в світ після пластики, а також опублікувала своє фото в соціальній мережі. Пластика носа у дівчини була повторна, так як перша мала важкі наслідки.

Цього разу дівчині вставили в ніс шматок кістки з ребра. Наталі вчора вперше показалася на людях після пластики. Вона побувала на показі бренду 21dot12.

Набряк з обличчя знаменитості ще не зійшов, але вона знайшла "лайфхак". За її словами - хороший вихід в такій ситуації - сміятися на повний рот. Незважаючи на те, що дівчина виглядає дуже добре, знайшлися хейтери, які почали критикувати її за зміни зовнішності і навіть за колір помади. Дівчина вирішила не терпіти критики.

"Те, що ви вмієте ср...ть - я розумію. Всі ми вміємо. Робіть же це творчо. Щоб не рівнятися з плінтусом зашкварного відстійника. Якщо коментарі, коректні, хоч і негативні, мене вони зовсім не ображають. Я ж вправі видаляти коментарі, блокувати тих, хто ображає не тільки мене, а й мою дочку, мою сім'ю. Я навіть можу послати вас на х..й, щоб ви звідти ніколи не повернулися. Тому що, якщо ви злі - не всі добре у вас у вашому житті. Я вам бажаю, щоб було добре. Тоді ви відкриєте для себе цей світ зовсім іншим. І, звичайно, я розумію ваше обурення з приводу кольору моєї помади. У булочну з таким не ходять і грязні ганчірки з таким кольором не перуть", - написала вона.

Також ми для вас порівняли фото Неведрової до і після операції. Очевидно, що набряк з носа ще не зійшов, але його кінчик став більш округлим і не таким опущеним, як раніше.

Читайте АСН в Google News