Надія Савченко потрапила в "чистилище" сайту Миротворець

16.03.2018, 09:13

Народного депутата України Надію Савченко внесли в базу даних сайту «Миротворець». Інформація про неї розміщена в розділі «Чистилище». До її даних вказаний підпис - «Зрадник батьківщини. Пособник терористів».

"Звинувачується в підготовці терористичних актів на території України на замовлення країни-агресора (Росії) і проросійських терористичних організацій і підготовці державного перевороту", - йдеться на сайті.

Нагадаємо, в ГПУ заявили, що Савченко нібито планувала здійснити теракт в будівлі Верховної Ради, і пообіцяли внести до парламенту подання на арешт депутата. Вчора її виключили зі складу парламентського комітету нацбезпеки і оборони.

12 березня Служба безпеки України оприлюднила два оперативних відео, на яких видно, як терористи готувалися до скоєння теракту в Києві. Також на відео присутній і сам Володимир Рубан, який супроводжує зброю з «ДНР». При цьому судячи з його поведінки, він усвідомлює, що відбувається. Так перед блокпостом Рубан сам сідає за кермо мікроавтобуса. Крім того, спецслужба також оприлюднила перехоплення телефонної розмови щодо змісту незаконного вантажу.

Читайте АСН в Google News