Савченко-камікадзе прийшла у Раду з кількома гранатами і "стволом"

15.03.2018, 16:42

Народний депутат Надія Савченко прийшла до Верховної Ради з декількома гранатами і зброєю в сумці. "Так, вона заходила до сесійної зали зі зброєю. В сумці у неї було кілька гранат і ствол". Про це LB.ua розповіли кілька депутатів у фракції "Народний фронт".

"Так, вона заходила до сесійної зали зі зброєю. В сумці у неї було кілька гранат і ствол. Коли наші це зрозуміли, її вивели із зали", - сказав один зі співрозмовників, не уточнивши про подальшу долю зброї.

"Фронтовик" Андрій Левус також підтвердив, що виводив Савченко із сесійної зали. Однак не підтвердив і не спростував факт наявності у неї зброї.

Сьогодні генпрокурор Юрій Луценко вніс подання на зняття з Савченко недоторканності. За його словами, вона планувала в Раді підірвати міністрів і перестріляти депутатів.

Сама ж Савченко після допиту в СБУ вийшла до журналістів і закликала українців і військових повалити "злочинну владу Порошенка". "Військовий переворот в Україні - це досить очікувана і правильна подія. Якщо ви зараз не відстоїте право на своє життя, на свою волю, то ви будете жити гірше, ніж у терористичному тоталітарному режимі Росії", - сказала Савченко.

Читайте АСН в Google News