Савченко переплутала Парубія з Пашинським

15.03.2018, 16:00

Народний депутат Надія Савченко заявляє, що в своєму попередньому заяві переплутала спікера парламенту Андрія Парубія з нардепом Сергієм Пашинським. Про це вона сказала в кулуарах Верховної Ради після допиту в СБУ, передає ASN.

"Якщо я сказала Парубій, тоді прошу вибачення. Публічно приношу вибачення Парубію. Не пам'ятаю, що я сказала точно. Якщо я сказала прізвище Парубій, то мала на увазі Пашинський", - сказала Савченко.

Сьогодні Верховна Рада виключила позафракційного нардепа Надію Савченко з комітету національної безпеки і оборони. За рішення проголосував 261 депутат. Савченко ж, по завершенню допиту в управління СБУ в Києві, заявила про незаконність свого виключення з комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони.

Сьогодні генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що народний депутат України Надія Савченко планувала терористичний акт у парламенті. "У слідства є незаперечні докази того, що Надія Савченко, народний депутат України, особисто планувала, особисто вербувала, особисто давала вказівки, як провести терористичний акт", - заявив Луценко.

Читайте АСН в Google News