Шкіряк поставив Храмову, яка злітала у Непал, у приклад дружинам чиновників

07.05.2015, 18:09

В.о. глави Державної служби з надзвичайних ситуацій Зорян Шкіряк на брифінгу розповів, що робила Катерина Храмова в Непалі під час рятувальної операції з евакуації українців і чому вона повинна стати прикладом для інших дружин чиновників.

«Катерина Храмова полетіла не на курорт в бізнес-класі шикарного авіалайнера. Вона летіла у військово-транспортному літаку з жорсткими лавочками та біотуалетами, і разом з нами вчинила аварійну посадку», - розповів Шкіряк.

Він зазначив, що Катерина літала в Непал за свій рахунок.

«Враховуючи її досвід, а також знання східних практик, я взяв на себе таку відповідальність, і вона полетіла разом з нами. Вона була в цій поїздці виключно за свій рахунок, вона не займала чиєсь місце, не заважала, і ту функцію, яка була на неї покладена, виконувала без показухи і зайвого пафосу», - розповів Шкіряк.

Також Шкіряк розповів, що свої відносини пара не афішувала. Але сам в.о. глави ДСНС пояснив, що не знає чи правильно вчинив, взявши з собою в Непал Храмову. Шкіряк заявив, що пишається нею і що дружинам чиновників можна було б ходити не тільки по виставках, а й на фронт їздити, і в небезпечні точки.

Читайте АСН в Google News