Народний фронт за допомогою Рубана атакує Надію Савченко - політолог

13.03.2018, 18:18

Звинувачення на адресу Володимира Рубана можуть мати на меті завдати політичного удару по народному депутату Надії Савченко. Таку думку висловив директор Українського інституту аналізу та менеджменту політики Руслан Бортник на прес-конференції, передав кореспондент ASN.

"Ситуативно під прицілом опинилася Надія Савченко, яку викликали на допит, прекрасно розуміючи, що вона перебуває за кордоном сьогодні. І інформаційна атака на неї продовжилася", - зазначив експерт.

За його словами, хвиля дискредитації Савченко розкручувалася сьогодні, 13 березня, більшою мірою депутатами Народного фронту. На думку політолога, це свідчить про те, що тактичною і технологічною метою цієї "спецоперації" є саме Савченко.

При цьому він додав, що фігура В. Рубана обрана Банковою для запуску політтехнологічної кампанії не випадково. Так, заарештований волонтер рівною мірою може бути пов'язаний також і з олігархом Ігорем Коломойським (про це раніше заявляв соратник олігарха Геннадій Корбан), і з політиком Віктором Медведчуком.

Нагадаємо, 9 березня глава СБУ Василь Грицак заявив, що керівник центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимир Рубан готував теракти в центрі Києва. Для цього волонтер і парламентер нібито вступив у змову з ватажком російських терористів так званої «ДНР» Олександром Захарченком.

Читайте АСН в Google News