Керівництво полігону Широкий Лан покарало військових за фото болота в наметах

13.03.2018, 11:33

Керівництво полігону Широкий Лан обурилося з приводу того, що військові виклали в соцмережу фото і відео нелюдських умов утримання на полігоні. Військових вирішили покарати.

"І їх, за викладені фото болота, усю неділю, увесь вихідний, ганяли по полігону збирати боєприпаси, що не розірвалися. Типу так покарали. Просто вирішили з...ть", - про це повідомив у коментарі до посту волонтера Юрія Мисяги про пожежу на полігоні Широкий Лан користувач Микола Колесник.

Нагадаємо, на Миколаївщину, на полігон Широкий Лан, повертаються для відпочинку військові з АТО. Але, судячи з кошмарних умов життя, їм тут доводиться ще гірше, ніж на фронті. На будівництво за євростандартами нового корпусу і казарми з гарячою і холодною водою, душем, їдальнею, медпунктом тощо було виділено 370 млн гривень, і все це повинно вже бути побудовано до кінця минулого року!

Зараз свіжі фото і відео з полігону свідчать про катастрофічну ситуацію і повну бездіяльність чиновників і уповноважених... На всі ці космічні мільйони було покладено ганебні стежки між наметами, всередині яких стоять озера бруду, рідини і талої води.

Читайте АСН в Google News